Περισσότερα από 500 άτομα συμμετείχαν το απόγευμα της Τετάρτης, στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη, ως ένδειξη συμπαράστασης στην διαπραγμάτευση της ελληνικής κυβέρνησης στις Βρυξέλλες.

Το κάλεσμα έκανε η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Πιερίας και υπήρξε μεγάλη ανταπρόκριση από πολίτες που μέσω των κοινωνικών δικτύων συναντήθηκαν υπό πολικές συνθήκες, για να περάσουν ένα μήνυμα ότι ο ελληνικός λαός δεν εκβιάζεται και δεν τρομοκρατείται.

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο βουλευτής Πιερίας Χαρίλαος Τζαμακλής, ο οποίος μετέφερε το μήνυμα και των τριών βουλευτών Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι είναι σάρκα από τη σάρκα του λαού καθώς όλοι έχουν βγει από τα κινήματα, συμμετέχουν και είναι σε αυτά. “Πρόκειται για μια πολιτική εκδήλωση που συνειδητά οι πολίτες βρίσκονται σε όλες τις πλατείες της χώρας και του εξωτερικού στηρίζοντας αυτή τη διαπραγματευτική προσπάθεια. Η κυβέρνηση θα λαμβάνει τα μηνύματα των κινημάτων και του κόσμου και θα τα κάνει πολιτική πράξη”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής.

 

Μάλιστα, ο κ. Τζαμακλής κρατώντας στα χέρια του ένα αντίτυπο του Ελληνικού Συντάγματος αναφέρθηκε στη φράση του Αλέξη Τσίπρα που είπε ότι είμαστε κάθε λέξη αυτού του Συντάγματος, σημειώνοντας ότι αυτό είναι ό,τι πιο πολιτικό και συναισθηματικό έχει ακουστεί τα τελευταία χρόνια στην ελληνική βουλή.