Χάρης Τζαμακλής
ΣΥΡΙΖΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΥΡΙΖΑ
ΑΥΓΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
LEFT.gr
ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ
Βίντεο
Ο Χάρης Τζαμακλής εισηγείται στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής τροπολογία 29 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τα ΔΙΟΔΙΑ.
Τοποθέτηση του Χάρη Τζαμακλή προς τη Διακομματική Κοινοβουλευτική Επιτροπή για τη Διεκδίκηση των Γερμανικών Οφειλών, στη συνεδρίαση της 15ης Απριλίου 2015.
Τοποθέτηση του Χάρη Τζαμακλή για το νομοσχέδιο σχετικά με την κατάργηση των καταστημάτων κράτησης τύπου Γ' στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής.
6 Απριλίου 2015.
Ομιλία του Χάρη Τζαμακλή στην Ολομέλεια της Βουλής για το ν/σ "Εκδημοκρατισμός της Διοίκησης - Καταπολέμηση Γραφειοκρατίας και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση - Αποκατάσταση αδικιών και άλλες διατάξεις" στις 5 Μαΐου 2015.
Παρέμβαση του Χάρη Τζαμακλή στην Επιτροπή της Βουλής για τις αλλαγές στον Καλλικράτη (6 Μαΐου 2015).
Ομιλία του Χάρη Τζαμακλή στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο του Υπ. Δικαιοσύνης "Μεταρρυθμίσεις ποινικών διατάξεων, κατάργηση των καταστημάτων κράτησης Γ’ τύπου και άλλες διατάξεις".
Ομιλία του Χάρη Τζαμακλή στην Επιτροπή της Βουλής για το νομοσχέδιο περί διαταγής πληρωμής & Αίτημά του προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης για Ίδρυση Διοικητικού Πρωτοδικείου Κατερίνης.
Τοποθέτηση του Χάρη Τζαμακλή στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης "Εκδημοκρατισμός της διοίκησης - καταπολέμηση γραφειοκρατίας και ηλεκτρονική διακυβέρνηση-αποκατάσταση αδικιών" στις 22 Απριλίου 2015
Τοποθέτηση του Χάρη Τζαμακλή στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, 25-52015, για την ΕΡΤ Α.Ε.
Ομιλία του Χάρη Τζαμακλή στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης "Έκδοση διαταγής πληρωμής για αξιώσεις από διοικητική σύμβαση που έχει συναφθεί στο πλαίσιο εμπορικής συναλλαγής".
Βουλευτής Πιερίας
Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω
Η ομιλία του Χάρη Τζαμακλή στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση του Κρατικού Προϋπολογισμού του 2016.
Προτάσεις του Χάρη Τζαμακλή στην Επιτροπή της Βουλής για τη Διεκδίκηση των Γερμανικών Οφειλών.
Ομιλία του Χάρη Τζαμακλή στην Ολομέλεια της Βουλής, για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων «Σύμφωνο συμβίωσης, άσκηση δικαιωμάτων, ποινικές και άλλες διατάξεις».
Ομιλία του Χάρη Τζαμακλή στην Ολομέλεια της Βουλής, «Η στρατιωτική θητεία δεν πρέπει να είναι, ούτε να θεωρείται χαμένος χρόνος ή διακοπή της κανονικής ζωής».
Ομιλία του Χάρη Τζαμακλή στη Διακομματική Κοινοβουλευτική Επιτροπή για τη Διεκδίκηση των Γερμανικών Οφειλών.
Ομιλία του Χάρη Τζαμακλή στην Επιτροπή Εσωτερικών Υποθέσεων, Δημόσιας Διοίκησης και Δικαιοσύνης της Βουλής, για το νομοσχέδιο.
Προτάσεις του Χάρη Τζαμακλή στην Διακομματική Κοινοβουλευτική Επιτροπή για τη Διεκδίκηση των Γερμανικών Οφειλών κατά τη συνεδρίαση της 2ας Μαρτίου 2016 για τον προγραμματισμό των ενεργειών της Επιτροπής.
Ομιλία του Χάρη Τζαμακλή για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας «Μέτρα για την επιτάχυνση του Κυβερνητικού έργου και άλλες διατάξεις» (παράλληλο πρόγραμμα).
Ομιλία του Χ. Τζαμακλή στην Ολομέλεια της Βουλής στις 15 Απριλίου 2016 κατά τη συζήτηση και λήψη απόφασης επί της προτάσεως ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛΛ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, σχετικά με τη διερεύνηση της νομιμότητας της δανειοδότησης των πολιτικών κομμάτων καθώς και των ιδιοκτητριών εταιρειών μέσων μαζικής ενημέρωσης από τα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας.
Τοποθέτηση του Χάρη Τζαμακλή στην Εξεταστική Επιτροπή για τη διερεύνηση της νομιμότητας της δανειοδότησης των πολιτικών κομμάτων καθώς και των ιδιοκτητριών μέσων μαζικής ενημέρωσης από τα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας την 19η Ιανουαρίου 2017 με θέμα το πόρισμα της Επιτροπής.
Ομιλία του Χάρη Τζαμακλή στην Ολομέλεια της Βουλής επί του κατατεθέντος πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής, σχετικά με τη διερεύνηση της νομιμότητας της δανειοδότησης των πολιτικών κομμάτων, καθώς και των ιδιοκτητριών εταιρειών μέσων μαζικής ενημέρωσης από τα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας, την 1η Φεβρουαρίου 2017.
Εισήγηση του Χάρη Τζαμακλή στην Ολομέλεια της Βουλής του νομοσχεσίου του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης με τίτλο "Σύσταση Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία «Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης» και άλλες διατάξεις", την Τρίτη 25 Απριλίου 2017.
​Μητροπόλεως 1
Αθήνα 10562
Τ. 210 370 9751 - 2
F. 210 370 9753
Κ. 6945891428

Ηφαίστου 9
Κατερίνη 60100
Τ. 2351028574 - 28324
F. 2351028576
2016 © Χαρίλαος Τζαμακλής